Skip links

LEZEN

LUISTEREN

VAN ALLES

wie zijn wij online marketing

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wie Zijn Wij Online Marketing?

Wij zijn een jonge dynamische online marketing consultancy. Ons hoofddoel is om kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij het bereiken van hun online marketingdoelstellingen.

Hoe Helpen Wij Je?

Wij bieden een breed scala aan online marketingdiensten aan, zoals:

 • Search Engine Optimisation (SEO)
 • Social Media-marketing
 • Inzicht & Analytics
 • Account Management

Waarom Met Ons Werken?

Bij het ontwikkelen van een online marketingstrategie zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Wij weten als geen ander dat het hierbij gaat om meerdere kanalen. Daarom leveren wij een geïntegreerde online marketing-aanpak die gericht is op het bereiken van je bedrijfsdoelen.

Onze online marketingstrateeg, gecertificeerd door Google in Search Advertising, helpt je ook om je campagnes zo te structureren en te beheren dat je een maximale ROI krijgt. Aarzel dus niet, neem contact met ons op en laat ons je helpen met je online marketingvereisten.

Wie zijn wij – Online Marketing

Online marketing is een belangrijk onderdeel geworden van een moderne bedrijfsstrategie. Het is een proces dat bedrijven in staat stelt hun klanten te bereiken en betrokken te houden door het gebruik van middelen zoals sociale media, contentmarketing, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie en online advertenties. Bij online marketing staan klanten centraal en bedrijven ontwikkelen ervoor strategieën die hun klanten helpen bij het oplossen van hun problemen.

Waarom Online Marketing?

 • Het vergroot bereik – Online marketing vergroot het bereik van je bedrijf doordat je je producten en diensten kan bereiken buiten je lokale markt of land. Het grote publiek dat je kunt bereiken met online marketing maakt je bedrijf toegankelijker voor klanten die je normaal gesproken nooit had kunnen bereiken.
 • Verhoogt contact met klanten – Met online marketing kun je gemakkelijk betrokkenheid van je klanten creëren. Je kunt content delen en actueel nieuws plaatsen wat hen geïnteresseerd houdt in je bedrijf. Het is ook belangrijk dat de interactie aangaat met je klanten door bijvoorbeeld vragen te beantwoorden en opmerkingen te beantwoorden.
 • Verbetert de zichtbaarheid van je bedrijf – Door een sterk online aanwezigheid te creëren zal je bedrijfsimago worden versterkt. Door bijvoorbeeld je website met SEO te optimaliseren, je contentmarketing te doen en je producten en diensten te adverteren, zal je bedrijf beter zichtbaar worden in de online wereld.
 • Verhoogt de conversies – Met online marketing verhoog je je conversies. Veel bedrijven maken gebruik van e-mailsmarketing of het opstellen van geo-triggers om hun klanten te stimuleren om over te gaan tot een aankoop.

Onze diensten

Wij bieden een verscheidenheid aan online marketingdiensten aan, waaronder:

 • SEO (Search Engine Optimization)
 • Content Marketing
 • Sociale media
 • E-mailmarketing
 • Online advertenties
 • Reputatie management

Al deze online marketingdiensten staan onze klanten toe om hun online aanwezigheid te versterken, meer leads te genereren en hun conversie te verhogen.

'post', 'posts_per_page' => 3, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ); $the_query = new WP_Query($args); if ($the_query->have_posts()) { echo '
'; while ($the_query->have_posts()) { $the_query->the_post(); echo '
'; if (has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('full', array('class' => 'featured-image')); } echo '

' . get_the_title() . '

'; echo '
'; } echo '
'; wp_reset_postdata(); } ?>
This website uses cookies to improve your web experience.