Skip links

LEZEN

LUISTEREN

VAN ALLES

welke soorten online marketing zijn er

Facebook
Twitter
LinkedIn

Soorten Online Marketing

Organische zoekresultaten

Organische zoekresultaten zijn zoekresultaten die bij een zoekopdracht worden geleverd door zoekmachines, zoals Google, Yahoo en Bing, naar aanleiding van hun algoritmen. Zoekmachines selecteren en plaatsen organische zoekresultaten op basis van de relevantie van de zoekopdracht, de kwaliteit en betrouwbaarheid van de inhoud en de authority van de website. SEO (Search Engine Optimization) is een van de belangrijkste technieken die worden gebruikt voor het verwerven van organische zoekresultaten.

Pay-per-click Advertising (PPC)

Pay-per-click advertising (ppc) is een van de meest populaire online marketing technieken die worden toegepast om verkeer naar websites en online portals te genereren. Dit is een betaalde methode waarbij bedrijven geld betalen aan zoekmachines wanneer hun advertenties worden weergegeven naar aanleiding van een zoekopdracht. Deze techniek wordt vaak gebruikt om de zichtbaarheid van websites te vergroten en de site meer relevant in de zoekmachines te laten verschijnen.

Sociale media marketing

Social media marketing is een techniek die bedrijven gebruiken om hun bedrijf en producten te promoten op verschillende sociale media-platforms. Er zijn verschillende manieren waarop bedrijven sociale media kunnen gebruiken om naamsbekendheid te vergroten, zoals het maken van een bedrijfspagina op platforms zoals Facebook, het schrijven van berichten en blogs en het verzenden van berichten via Twitter.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een andere manier waarop bedrijven hun naamsbekendheid vergroten en hun producten of diensten op de markt brengen. Met e-mailmarketing verzenden bedrijven e-mails naar hun klantenbestand waarin ze informatie geven over hun producten of diensten en aanbiedingen of promoties aanbieden. E-mailmarketing is een kosteneffectieve online marketingtechniek die gericht is op het verwerven en behouden van klanten.

Affiliate marketing

Affiliate marketing is een andere populaire online marketingtechniek waarbij bedrijven samenwerken met een groep van personen of bedrijven, die worden beschouwd als “affiliates”, om hun producten of diensten te promoten. Affiliates ontvangen financiĆ«le vergoedingen voor het promoten en verkopen van producten. Afhankelijk van de producten verkopen de affiliates deze producten via hun eigen websites.

Contentmarketing

Contentmarketing is een techniek die bedrijven gebruiken om hun producten of diensten te promoten door middel van het schrijven en plaatsen van informatieve inhoud, zoals blogberichten, video’s, artikelen, whitepapers en e-books. Contentmarketing is een kosteneffectieve, gepersonaliseerde manier voor bedrijven om informatie te delen en verkopen te genereren.

'post', 'posts_per_page' => 3, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ); $the_query = new WP_Query($args); if ($the_query->have_posts()) { echo '
'; while ($the_query->have_posts()) { $the_query->the_post(); echo '
'; if (has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('full', array('class' => 'featured-image')); } echo '

' . get_the_title() . '

'; echo '
'; } echo '
'; wp_reset_postdata(); } ?>
This website uses cookies to improve your web experience.