welk boek online marketing


Online marketingboeken voor beginners

Online marketing is een veelomvattend onderwerp dat veel verschillende disciplines omvat. Als beginner is het belangrijk om goede boeken te lezen om meer over dit onderwerp te leren. Hieronder staat een lijst met boeken waarmee je kunt beginnen met online marketing.

1. Online marketing voor Dummies

Online marketing voor Dummies is een goed boek om mee te beginnen als je nog geen kennis hebt van online marketing. Het is geschreven door Peter Kent, een expert op het gebied van online marketing. In dit boek krijg je een brede introductIE over online marketing. In het boek leer je onder andere:

  • wat het verschil is tussen online marketing, zoekmachineoptimalisatie en zoekmachinemarketing;
  • sleutelconcepten van online marketing;
  • hoe je sociale media-accounts kunt beheren;
  • hoe je websiteverkeer kunt genereren;
  • en hoe je effectief reclame kunt maken op het internet

2. Marketing op het internet

Marketing op het internet, geschreven door Randy J. Ziegen, geeft je een beter inzicht in complexe onderwerpen, zoals online advertenties, zoekmachineoptimalisatie, e-mailmarketing, affiliate marketing en andere online marketing-technieken. Je leert ook de kracht van Facebook Ads, Google Adwords, Twitter, YouTube en andere populaire platforms. Bovendien leer je hoe je een website kunt bouwen en optimaliseren voor zoekmachines, hoe je het verkeer kunt converteren en hoe je een sterke, lange termijn-marketingstrategie kunt opbouwen.

3. Webmarketing All-in-One voor Dummies

Webmarketing All-in-One voor Dummies is een andere goede keuze voor degenen die willen leren over online marketing. In dit boek krijg je een inleiding over alle facetten van online marketing – van websiteoptimalisatie tot e-mailmarketing en social media-marketing. Het is geschreven door Greg Holden, een ervaren marketer. In het boek leer je onder andere over:

  • hoe je websites kunt ontwerpen en bouwen die je verkeer en conversie verhogen;
  • hoe je het relevante verkeer naar je website kunt genereren;
  • hoe je conversie kunt verhogen;
  • hoe je effectief gebruik kunt maken van Google Adwords, Facebook Ads en andere advertentie-platforms;
  • en hoe je je doelen kunt opstellen en je online marketingstrategie kunt uitvoeren.

Samenvatting

Als je online marketing wilt leren, zijn er veel goede boeken die je kunt lezen. Online marketing voor Dummies, Marketing op het interneten Webmarketing All-in-One voor Dummies bieden allemaal een inleiding en gedetailleerde informatie over verschillende aspecten van online marketing. Met behulp van deze boeken kun je een goede basis leggen als je klaar bent om de koers in te gaan.

Leave a comment