Skip links

LEZEN

LUISTEREN

VAN ALLES

wat verdient een senior online marketeer

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wat verdient een Senior Online Marketeer?

Een senior online marketeer is iemand met een algemeen begrip op het gebied van marketing en is verantwoordelijk voor de implementatie van online strategieën. Omdat marketing meer gaat over het verwerven en behouden van klanten, is het salaris van een senior online marketeer afhankelijk van vele factoren. Het hangt af van een aantal variabelen, zoals de ervaring, expertise en bedrijfscultuur. Hieronder zullen de eigenschappen van een senior online marketeer worden besproken, evenals de salaroisschaal.

Eigenschappen van een Senior Online Marketeer

Als senior online marketeer is het essentieel om innovatief te zijn in de verschillende promotie- en marketingactiviteiten. Ze hebben vaak een achtergrond in online marketing, zoals SEO, adverteren, copywriting, video en social media. Om erin te slagen, hebben ze ook pr-technieken, klantenservicevaardigheden en statistieken nodig. De seniormarketeer moet ook in staat zijn om met teams te werken en op verschillende vlakken te onderhandelen met andere bedrijven.

Salaris van een Senior Online Marketeer

Het salaris van een senior online marketeer is afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring, expertise, bedrijfscultuur, etc. Hiermee in gedachten, is het gemiddelde salaris van een senior online marketeer in Nederland:

  • Junior Online Marketeer: €24.000 – €30.000
  • Gemiddelde Online Marketeer: €35.000 – €45.000
  • Senior Online Marketeer: €50.000 – €80.000

Het salarisvermogen van een senior online marketeer kan ook afhankelijk zijn van het type bedrijf waar ze werken, aangezien sommige bedrijven meer salaris betalen dan andere. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de bedrijfscultuur van het bedrijf waar je solliciteert alvorens je gaat solliciteren.

'post', 'posts_per_page' => 3, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ); $the_query = new WP_Query($args); if ($the_query->have_posts()) { echo '
'; while ($the_query->have_posts()) { $the_query->the_post(); echo '
'; if (has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('full', array('class' => 'featured-image')); } echo '

' . get_the_title() . '

'; echo '
'; } echo '
'; wp_reset_postdata(); } ?>
This website uses cookies to improve your web experience.