Skip links

LEZEN

LUISTEREN

VAN ALLES

wat verdient een online marketer

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wat Verdient Een Online Marketer?

Wat is een Online Marketer?

Een online marketer is een professional die verantwoordelijk is voor het verspreiden van marketingberichten over websites, social media, blogs en e-mail. Ze voeren campagnes uit en zijn verantwoordelijk voor het aantrekken en behouden van klanten.

Hoeveel Verdient Een Online Marketer?

Het salaris van een online marketer kan variëren afhankelijk van zijn ervaring, specialisatie en aanbod. Maar in het algemeen gaat het om een ​​van de volgende bedragen:

  • Entry Level: €1.800- €2.000 per maand
  • Mid-Level: €2.500- €3.500 per maand
  • Senior Level: €3.000 – €4.500 per maand

De salarissen kunnen ook variëren, afhankelijk van de branche waarin het bedrijf opereert. Bovendien besluit een bedrijf soms een hoger salaris aan te bieden om de meest geschikte kandidaten aan te trekken. Aan de andere kant bieden sommige bedrijven bonussen aan voor goede prestaties.

Wat zijn de Werkeisen?

Om een ​​online marketer te worden, moet je verschillende skills hebben. Hier zijn de belangrijkste vaardigheden die elke marketer nodig heeft om een ​​baan in deze sector te krijgen:

  • Goede kennis van Social Media
  • Kennis van SEO-technieken
  • Kennis van mobile marketing
  • Goede analyse- en rapportagetechnieken
  • Kennis van webdesign en HTML
  • Goede schrijfvaardigheden

Het is ook handig om een aantal online marketingtools te beheersen, zoals Google Analytics, Adwords en MailChimp. Om succesvol te zijn, moeten online marketeers ook hard werken aan hetzelfde doel en constante feedback geven aan andere collega’s.

Online marketeers die deze verantwoordelijkheden aankunnen, kunnen veel geld verdienen met hun baan. Als je je voorbereidt op een leuke carrière in deze sector, kun je meer te weten komen over de vereisten ​​voor deze functie en de huidige markttrends.

'post', 'posts_per_page' => 3, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ); $the_query = new WP_Query($args); if ($the_query->have_posts()) { echo '
'; while ($the_query->have_posts()) { $the_query->the_post(); echo '
'; if (has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('full', array('class' => 'featured-image')); } echo '

' . get_the_title() . '

'; echo '
'; } echo '
'; wp_reset_postdata(); } ?>
This website uses cookies to improve your web experience.