Skip links

LEZEN

LUISTEREN

VAN ALLES

wat kost een online marketeer

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wat kost een online marketeer?

Een online marketeer is iemand die digitale kanalen zoals sociale media en websites gebruikt om de diensten of producten van een bedrijf aan de grote massa bekend maken. Ze helpen om potentiële klanten te bereiken door middel van advertenties, landingspagina’s, contentmarketing, e-mailmarketing, enz. Deze persoon is essentieel voor elk bedrijf dat zich wil onderscheiden in de competitieve onlinemarkt. Maar wat kost een online marketeer precies?

Kosten voor een online marketeer

De kosten voor een online marketeer is afhankelijk van verschillende factoren zoals de expertise, ervaring, locatie en tijd die wordt besteed aan het project. Gemiddeld gezien kost een online marketeer tussen de €25 en €50 per uur. Daarnaast worden er meestal ook andere kosten in rekening gebracht. Hieronder vind je een lijst met enkele van deze kosten:

  • Servicekosten: Dit zijn alle kosten die worden geïncasseerd voor het ontwerpen, implementeren en beheren van de online marketingstrategie.
  • Campagnewebsitebeheerkosten: Dit zijn kosten voor het werk dat nodig is om een campagnewebsite te beheren, bijvoorbeeld het updaten van de content, het evalueren van de resultaten en het beantwoorden van vragen van bezoekers.
  • Socialmediakosten: Dit is het werk dat wordt verricht om te zorgen dat je bedrijf een solide aanwezigheid heeft op sociale media-platforms en dat je consistent nieuwe followers kunt genereren.
  • Inhoudscreatiekosten: Dit is het werk dat wordt verricht om content te creëren voor blogs, artikelen, video’s, enz. die je klanten kunnen helpen.

De kosten voor het inhuren van een online marketeer varieert dus significant, afhankelijk van de wensen en behoeften van het bedrijf waarvoor ze werken. Een bedrijf kan een online marketingstrategie uitbesteden aan een professionele marketingbureau, maar als je een sterke aanwezigheid wilt in de online markt, is de beste optie om een ervaren online marketeer in dienst te nemen. Het is aan te raden om verschillende marketingbureaus/online marketeers te vergelijken om te zien welke het beste bij je behoeften en budget past.

'post', 'posts_per_page' => 3, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ); $the_query = new WP_Query($args); if ($the_query->have_posts()) { echo '
'; while ($the_query->have_posts()) { $the_query->the_post(); echo '
'; if (has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('full', array('class' => 'featured-image')); } echo '

' . get_the_title() . '

'; echo '
'; } echo '
'; wp_reset_postdata(); } ?>
This website uses cookies to improve your web experience.