Skip links

LEZEN

LUISTEREN

VAN ALLES

waarom geen online marketing

Facebook
Twitter
LinkedIn

Waarom geen online marketing?

Online marketing is een populair kanaal geworden om producten of diensten aan te bieden en is essentieel voor bedrijven die willen groeien. Toch zijn er een aantal redenen waarom sommige bedrijven ervoor kiezen geen online marketing te gebruiken.

Kosten

Online marketing wordt vaak gezien als een kostbare investering. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om een budget aan te wijzen en het gebruik beperkt te houden. Anderzijds is het goed om te weten dat online marketing, zoals SEO en SEA, de tijd vraagt om te investeren om resultaten te zien. Kortom, online marketing is meestal kostbaar en er zou wat tijd moeten worden geïnvesteerd om resultaten te behalen.

Gebruiksvriendelijke technologie

Veel bedrijven kiezen ervoor om geen online marketing te gebruiken omdat het gebruik ervan moeilijk en ingewikkeld lijkt. Soms hebben de tools of platformen te veel opties en maken ze het moeilijk om het juiste te gebruiken. Het kan ook gebeuren dat bedrijven er niet aan wennen om te werken met een bepaald platform. Om het gebruik beter aan te passen aan hun behoeften kunnen bedrijven hulp inroepen van een online marketeer.

Valse verwachtingen

Soms conserveert het sentiment dat online marketing een betrouwbare en snelle manier is om snel resultaten te behalen. Er zijn echter geen gegarandeerde snelle resultaten en het kan zelfs langer duren om de gewenste resultaten te behalen. Bedrijven die daar niet op voorbereid zijn, kiezen er daarom voor om geen online marketing toe te passen.

Voordelen op een rij:

  • Kosten: Online marketing vraagt om een kleine financiële investering.
  • Gebruiksvriendelijke technologie: met de juiste hulp en de goede tools ben je voorbereid om online marketing toe te passen
  • Realistische verwachtingen: online marketing neemt tijd voordat resultaten worden geboekt.

Hoewel online marketing een populair kanaal lijkt om producten of diensten aan te bieden, is het niet voor iedereen een geschikt medium. Veel bedrijven kunnen er voordeel uit halen en zijn daarom bereid om een kleine investering te doen. Anderen kiezen ervoor hun tijd en middelen te gebruiken op een ander manier, zonder online marketing.

'post', 'posts_per_page' => 3, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ); $the_query = new WP_Query($args); if ($the_query->have_posts()) { echo '
'; while ($the_query->have_posts()) { $the_query->the_post(); echo '
'; if (has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('full', array('class' => 'featured-image')); } echo '

' . get_the_title() . '

'; echo '
'; } echo '
'; wp_reset_postdata(); } ?>
This website uses cookies to improve your web experience.