Sweder heeft mij benaderd om een voorstel te maken voor HR Subsidie Specialist. Zoals ik van Sweder begrijp, is het een druk en snel groeiend bedrijf, waardoor er weinig tijd is om aandacht te geven aan de online aanwezigheid. Sweder gelooft dat mijn expertise van grote waarde kan zijn voor jullie, en ik ben enthousiast over dit project omdat ik denk dat we met enkele doeltreffende middelen snel het niveau kunnen verhogen.

Wat je krijgt
Je huurt een ervaren creatieveling in, die bekwaam is in grafisch ontwerp en video. Ik zorg ervoor dat alles er fris en professioneel uitziet en denk mee over wat het bedrijf moet uitstralen.

Website
Ik zal de website een update geven, waarbij ik zorg voor een strakkere en overzichtelijkere uitstraling. Alle belangrijke punten blijven op één pagina staan, met de mogelijkheid om voor meer informatie door te klikken naar nieuwe pagina’s. Dit zorgt voor een beter overzicht.

Foto’s
Ik laat professionele foto’s maken van het team, zodat alle foto’s in dezelfde stijl zijn. Dit benadrukt de eenheid binnen het team.

Video
Ik maak een explainer video waarin duidelijk wordt hoe HR-subsidies werken. Dit kan een uitlegvideo zijn met iemand die het proces uitlegt, ondersteund met beelden uit de praktijk bij bijvoorbeeld een klant. Een animatie is ook een mogelijke vorm voor deze video.

Huisstijl update
Het logo zou ik een kleine update geven om het minder druk te maken. Daarnaast bepaal ik de kleuren die bij de huisstijl passen en kies ik een ander lettertype.

Overige uitingen
Ik zorg ervoor dat alle overige grafische uitingen van het bedrijf consistent zijn. Dit omvat handtekeningen onder e-mails en logo’s op sociale media, etc.

Kosten

  • Website: €1200
  • Foto’s: €400
  • Video: €1200
  • Huisstijl update: €400
  • Overige uitingen: €200

Totaal prijs: €3400

Deze offerte is een schatting van de kosten, gebaseerd op mijn gesprekken met Sweder. Voor een definitieve offerte zou ik graag alles nog eens met jullie doornemen om te bepalen hoeveel tijd elk onderdeel daadwerkelijk kost, rekening houdend met jullie ideeën en wensen.

Bekijk hieronder meer van mijn werk: