Welke landen targeten jullie met dropshipping en waarom?

Klant

Werk

Datum


Dropshipping in verschillende landen

Dropshipping is een vorm van e-commerce waarbij de verkoper geen voorraad hoeft op te slaan. In plaats daarvan stelt de verkoper producten tot zijn beschikking vanuit een derde partij of leverancier, die vervolgens direct aan de klant wordt verzonden.

Welke landen targeten wij met dropshipping?

Wij richten ons met onze dropshipping-diensten op landen in Noord- en West-Europa, zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast zijn ook de Verenigde Staten en Canada twee markten waarop we actief zijn.

Waarom gaan we naar deze landen toe?

De redenen waarom wij deze landen hebben gekozen, zijn:

  • Goede infrastructuur: In deze landen is er al een sterke logistieke infrastructuur die ervoor zorgt dat goederen snel kunnen worden vervoerd. Dit is erg belangrijk bij dropshipping omdat de aankomsttijd van het product bij de klant kort moet zijn.
  • Grote online markt: De online markt in deze landen is groot en actief. Er zijn enthousiaste online klanten die het aanbod accepteren en blij zijn met de producten die worden verkocht.
  • Gemakkelijke betalingsmethoden: Er zijn verschillende betalingsmethoden beschikbaar in deze landen die het betalingsproces van de klant eenvoudig maken. Dit maakt het voor ons mogelijk om meer klanten aan te trekken.

Dropshipping kan een uitstekende manier zijn om in verschillende landen te handelen, terwijl je nog steeds je focus houdt op de kernactiviteiten. Door de juiste landen te kiezen, kun je de verkoop resultaten in lijn met je verwachtingen laten groeien.