Wat zijn de beste voorbeelden van co-branding in 2021?

Klant

Werk

Datum


Co-branding 2021

Co-branding omvat het samenvoegen van twee of meer bedrijven om een ​​merkimago te creëren dat de partners onderscheidt van de concurrentie. Dit kan de naamsbekendheid van een bedrijf vergroten, waardoor het bedrijf een breed publiek blijft bereiken.

De beste voorbeelden van co-branding 2021.

Het jaar 2021 heeft veel co-branding campagnes gezien die de competitie hebben verslagen. Hieronder staan ​​enkele van de beste voorbeelden:

  • Toyota en Pizza Hut: In deze campagne staan ​​Toyota en Pizza Hut samen om hun producten promoten. Het doel van de campagne was om hun merkimago te versterken. Klanten vulden een formulier in om kans te maken op de winnaar te worden van een Toyota Corolla.
  • KFC en Pepsi: In deze campagne kregen klanten die aan het bestellen waren een gratis Pepsi-fles. Door deze actie hebben beide merken hun merkbekendheid versterkt.
  • FedEx en HP: In deze campagne hadden klanten de mogelijkheid om een ​​HP-printer of andere HP-producten te kopen met speciale kortingen en gratis FedEx-verzending.

Deze co-branding campagnes zijn een geweldig voorbeeld van hoe merken samen kunnen werken om naamsbekendheid en klanten te winnen.