Hoe krijg ik mijn oude account terug op Instagram?

Klant

Werk

Datum


Stappenplan om je oude account terug te krijgen op Instagram

Stap 1: Ga na of je je gebruikersnaam weet

Als je je oude gebruikersnaam kent, dan kan je meteen beginnen met het terughalen van je account. Als je hem niet weet, neem dan even de tijd om in je e-mails of berichten te zoeken. Je kunt ook proberen heel verschillende namen te bedenken waarmee je voorheen een account had.

Stap 2: Op zoek naar je oude e-mailadres

Als je je oude gebruikersnaam weet, dan moet je ook naar je oude e-mailadres zoeken. Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres, dien dan een request bij Instagram in.

Stap 3: Request indienen

Het invullen van het requestformulier vereist een aantal gegevens. Informatie zoals:

  • Full name
  • Username
  • Geboortedatum
  • Omschrijving van je account

Stuur het requestformulier zo spoedig mogelijk in. Belangrijk om te weten is dat je maximaal twee verzoeken per maand mag indienen.

Stap 4: Wachten op de mail van Instagram

Het duurt meestal een paar dagen voordat je bericht ontvangt. Als je te horen krijgt dat je verzoek is goedgekeurd, dan krijg je een tijdelijk wachtwoord in je mailbox. Hiermee kun je vervolgens je oude account terughalen.

Stap 5: Verander je wachtwoord

Zodra je weer toegang hebt tot je oude account, verander je het tijdelijke wachtwoord in een sterkere. Vergeet ook niet je accountinstellingen te controleren en ze bij te werken naar de laatste versie van Instagram.

Stap 6: Geniet van je teruggevonden account!

Als het tot zover allemaal is gegaan zoals het zou moeten, dan heb je je oude account weer terug! Begin met het invullen van je profielinformatie en zet je reis verder naar waar je was gebleven. Vergeet niet om regelmatig de inhoud en beveiligingsmaatregelen van je account te controleren, ongeacht of het een oud of nieuw account is.