Europapa 12 punten? Studenten geven mening over Joost Klein!

Is Europapa nou een geniaal nummer of een irritante oorwurm? Studenten geven hun mening over het bijzondere nummer van streekgenoot Joost Klein.

Is Europapa nou een geniaal nummer of een irritante oorwurm? Studenten geven hun mening over het bijzondere nummer van streekgenoot Joost Klein.

Een Fries die Europa gaat veroveren, het lijkt wel de 8e eeuw na Christus! Maar het lijkt er toch echt op dat Joost Klein een kans maakt, zeker als je de reacties uit heel Europa op de socials ziet. En dus leek het ons een prima idee om ook eens te checken wat Hanze-studenten nou van Europapa vinden. En kennen internationale studenten het ook, of is het toch (nog) vooral een Nederlandse hype?

En kunnen we onze studenten ook nog verleiden tot een dansje op Europapa? Nou, een mening geven willen de meesten nog wel, maar als ze moeten hakken, hebben ze ineens enorm haast om de bus te halen. Maar een enkeling durft het wel aan en doet een dappere poging!

Wat houdt Hanze-studenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat ‘ MAG ik wat vragen‘ is: de spreekbuis van Hanze-studenten. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt!

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.

Meer van dit.

Tips tegen een kater, die kun je als student altijd gebruiken. Sterre en Djenell gingen op pad om de beste adviezen te verzamelen!
Groningen is een populaire studentenstad. Maar als studenten hun diploma hebben, zijn ze vaak snel vertrokken. Geldt dat ook voor Hanze-studenten?

Meer kijken.

Meer luisteren

Meer lezen