Skip links
About Us

Vastgoed in beeld.

Breng vastgoed tot leven.

Geef een indruk die blijft hangen. Video's dienen als de perfecte mogelijkheid voor makelaars en verhuurders om zich te onderscheiden. Zo komt je woning écht tot leven. Wij bieden aan:

— Virtuale huistour

— Sfeerimpressies

— Dronebeelden

— Onze filosofie

Breng vastgoed tot leven. Nuver ontwikkelt op maat gemaakte videoproducties met drie dingen in het achterhoofd

We geloven in de kracht van schoonheid. In een tijd waarin men vecht om de aandacht van de koper of huurder, boek je alleen resultaat met content van de hoogste kwaliteit. 

Meer aandacht, meer bezichtigingen, meer boekingen. Video converteert beter dan elke andere vorm van content. Nuver streeft altijd naar het hoogst haalbare.

Sfeerimpressies

Bij Nuver zijn we gespecialiseerd in het creëren van video's die de unieke sfeer van een woning naar voren brengen. Dit geeft een realistisch beeld van de woning en de omgeving, waardoor potentiële kopers zich alvast thuis kunnen voelen. Of het nu gaat om een rustiek landhuis of een moderne stadswoning, onze sfeerimpressies zorgen voor een geweldige eerste indruk en maken dat de woning onthouden wordt.

Virtuele Huistour

Onze virtuele huistours zorgen voor een efficiënte manier om kopers kennis te laten maken met een woning. Potentiële kopers krijgen op deze manier al een grote hoeveelheid informatie en kunnen zich voorbereiden op een eventueel bezoek aan de woning.

Dronebeelden

Dronebeelden geven potentiële kopers een uniek beeld van een woning en de omgeving. Onze professioneel gefilmde beelden geven een realistisch beeld van de omgeving en de grootte van de woning, waardoor kopers een goed beeld krijgen van de woning en de omgeving.

Heb je iets anders in je hoofd?

This website uses cookies to improve your web experience.