CIG

Voor CIG maakte Nuver een meeslepende videoproductie, waarin architecten en kunstenaars wordt getoond dat CIG het onmogelijke mogelijk maakt.

Klant:

CIG

Werk:

Video

Datum:

Juni 2022

Een sterke video met een unieke soundtrack, die de creativiteit en onbegrensde mogelijkheden van CIG laat zien.

Van New York tot Sydney

Van New York tot Sydney

CIG is een internationale speler in de indrukwekkende wereld van staalconstructies. Met creaties over de hele wereld - van New York to Sydney en van London tot Berlijn - staan zij bekend als marktleider in het hogere segment van zowel architectuur als kunst.

Nuver creëerde een grijpende videoproductie, met de sfeer van een filmtrailer, waarin de kijker wordt meegenomen in de customer journey van CIG.

Werk

- concept
- film
- voice-over recording
- sounddesign

Play Video
Play Video

Bekijk de video

Drone beelden en een custom made soundtrack

Drone beelden en een custom made soundtrack

Om de enorme fabriek van CIG in beeld te brengen, evenals de indrukwekkende architectuur waaraan dagelijks wordt gewerkt, is gebruik gemaakt van verschillende dronepiloten. De afwisselende luchtbeelden voegen een extra dimensie toe aan de kijkervaring.
Ten slotte is, om een volwaarde cinematische ervaring te bieden, voor CIG custom made filmmuziek geschreven, die de grootsheid van de creaties tot leven brengt.

"De afwisselende luchtbeelden voegen een extra dimensie toe aan de kijkervaring"

Foto's

Naast een video hebben we ook foto's gemaakt.

Foto's

Naast de video hebben we ook foto's gemaakt in de werkplaats van CIG.

"De grootste uitdaging was het incorporeren van een storyline, zonder dat dit de kijker afleidt van de verbluffende creaties waarin hij wordt meegezogen"

Van slogan tot storyboard.

Van slogan tot storyboard

CIG's motto? "We shape the future". Oftewel: Het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt. CIG maakt constructies mogelijk, die nog niet eerder vertoond zijn, op basis van de wildste hersenspinsels van kunstenaar of architect

Deze slogan werd het uitgangspunt van deze productie. Het storyboard vertelt het het proces van kunstcreatie, en de ongekende arbeid die er achter schuil gaat.

— Bekijk ons meest recente werk