TIPS TEGEN EEN KATER DES DOODS

Tips tegen een kater, die kun je als student altijd gebruiken. Sterre en Djenell gingen op pad om de beste adviezen te verzamelen!

Studentenleven is studeren en stappen, maar dat is nog best lastig te combineren. Want hoe zorg je dat je fris in de les verschijnt om negen uur ’s ochtends, als je de avond ervoor flink bent doorgezakt? We vroegen het aan Hanze-studenten en die hadden best goeie tips tegen een kater.

Wat houdt Hanze-studenten bezig? Waar ergeren ze zich aan? Hoe bereiden ze zich voor op tentamens? Vragen, vragen, vragen, en wij gaan proberen voor jullie de antwoorden te vinden door studenten aan het woord te laten.

Dat is in het kort wat ‘ MAG ik wat vragen‘ is: de spreekbuis van Hanze-studenten. Dus kom je ons met draaiende camera tegen op de campus, schroom dan niet om je mening te geven over alles wat je als student bezig houdt!

Heb je ook suggesties voor onderwerpen? Of speelt er iets in je studie waarvan je vindt dat wij er aandacht aan moeten geven? Stuur een berichtje naar hanzemag@org.hanze.nl of klik hierrrrr.

Meer van dit.

Groningen is een populaire studentenstad. Maar als studenten hun diploma hebben, zijn ze vaak snel vertrokken. Geldt dat ook voor Hanze-studenten?
Is Europapa nou een geniaal nummer of een irritante oorwurm? Studenten geven hun mening over het bijzondere nummer van streekgenoot Joost Klein.

Meer kijken.

Meer luisteren

Meer lezen