Skip links

LEZEN

LUISTEREN

VAN ALLES

hoeveel verdient een online marketeer

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hoeveel verdient een online marketeer?

Online Marketeers zijn professionals op het gebied van online marketing. Ze zijn verantwoordelijk voor het promoten van bedrijfsmerken, producten en diensten door middel van verschillende online kanalen, met als doel de naamsbekendheid, zichtbaarheid en verkoop te verhogen.

Salaris van een online marketeer

Het salaris voor een online marketeer hangt af van verschillende factoren, waaronder ervaring, educatief niveau en bedrijf. Gemiddeld verdienen online marketeers ongeveer €2.000 tot €3.200 per maand, afhankelijk van deze factoren. Senior online marketeers kunnen nog meer verdienen, met salarissen die zo hoog zijn als €4.000 tot €7.500 per maand. Als een online marketeer freelance werkt, is het salaris grotendeels afhankelijk van hoeveel werk er is en hoeveel hij bereid is te werken.

Wat is inbegrepen in een online marketeer’s salaris?

Het salaris van een online marketeer kan variëren, maar een typisch salaris zal de volgende dingen bevatten:

  • Basisvergoeding: veel online marketeers zullen een basisvergoeding ontvangen voor hun werk, wat meestal varieert tussen €2.000 en €3.500 per maand
  • Bonus: veel online marketeers zullen een bonus ontvangen voor hun taken, situatiegebonden of niet-gebaseerd
  • Vacatures / vergoedingen: sommige online marketeers krijgen ook vacatures of andere vergoedingen in plaats van of bovenop hun salaris.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat alle salarisvergoedingen uitsluitend bedoeld zijn als een benadering van wat een online marketeer kan verdienen. De werkelijke salarissen kunnen per bedrijf, regio of marketeer verschillen.

'post', 'posts_per_page' => 3, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ); $the_query = new WP_Query($args); if ($the_query->have_posts()) { echo '
'; while ($the_query->have_posts()) { $the_query->the_post(); echo '
'; if (has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('full', array('class' => 'featured-image')); } echo '

' . get_the_title() . '

'; echo '
'; } echo '
'; wp_reset_postdata(); } ?>
This website uses cookies to improve your web experience.