Skip links

LEZEN

LUISTEREN

VAN ALLES

hoeveel mensen werken in online marketing in belgie

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hoeveel mensen werken er in Online Marketing in België?

Online marketing is steeds belangrijker aan het worden en dat is duidelijk te merken aan het aantal mensen dat ermee aan de slag gaat. Maar hoeveel mensen werken er precies in online marketing in België?

Hoger aantal dan verwacht

Volgens onderzoek van verschillende kranten komt het aantal personen dat in België actief is in online marketing in de buurt van de 135.000. Het aantal ligt waarschijnlijk toch aanzienlijk hoger omdat veel bedrijven geen gegevens relatief aan dit thema openbaar maken. We weten dus dat het aantal werknemers bijna verdubbeld is tussen 2016 en 2018.

Welke sectoren innoveren het meeste in online marketing?

Er zijn verschillende sectoren die innoveren in online marketing. We brengen hier een lijst van belangrijke organisaties:

  • Automobiel industrie;
  • Medische sector;
  • Bank- en verzekeringssector;
  • Retail sector;
  • Technologische sector;
  • Energie;
  • Media.

De meeste bedrijven krijgen hulp van professionele marketeerse om hun online marketingstrategieën te verbeteren en ervoor te zorgen dat het aantal klanten stijgt. Daarom is het zo belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid mensen die in deze sector werken.

Conclusie

Hoewel het moeilijk is om precies te weten hoeveel mensen er in online marketing werken, gaat het om significant aantal personen. Deze mensen hebben een grote influence gehad op de manier waarop bedrijven hun producten en diensten promoten. Door een beroep te doen op de expertise van deze professionals kunnen bedrijven hun online marketingstrategieën helpen verbeteren en meer klanten aantrekken.

'post', 'posts_per_page' => 3, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ); $the_query = new WP_Query($args); if ($the_query->have_posts()) { echo '
'; while ($the_query->have_posts()) { $the_query->the_post(); echo '
'; if (has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('full', array('class' => 'featured-image')); } echo '

' . get_the_title() . '

'; echo '
'; } echo '
'; wp_reset_postdata(); } ?>
This website uses cookies to improve your web experience.