Skip links

LEZEN

LUISTEREN

VAN ALLES

hoe gaat de online marketing eraan toe in israel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Online Marketing in Israël

Online marketing is de laatste jaren sterk toegevoegd in Israël. Israël staat bekend als een hub voor technologieontwikkeling en is één van de leidende landen met betrekking tot online marketing.

Cijfers

  • $2.2 miljard – De waarde van de Israëlische online marketing markt in 2018
  • 50.000 – Het aantal werknemers dat werkt bij een Israëlische online marketing vergelijking in 2021
  • 17% – Het jaarlijkse groeipercentage van de Israëlische online marketing markt

Hoe gaat het met online marketing in Israël?

De toepassing van online marketing neemt een hoge vlucht in Israël. Het land staat bekend als een technologisch centrum, waar bedrijven als Google en Microsoft voorop lopen. Er is dus veel vraag naar online marketing.

De verschillende vormen van online marketing, inclusief zoekmachine-optimalisatie, advertenties, e-mailmarketing, social media-marketing en affiliate-marketing, worden op grote schaal toegepast in Israël. Veel lokale bedrijven maken gebruik van deze technieken om hun producten en services te promoten. Er is ook een groeiend aantal agentschappen en freelancers die het bedrijfsleven tegemoet komen.

De toekomst

Israël wordt algemeen gezien als een wereldleider met betrekking tot technologische ontwikkelingen. Dit betekent dat online marketing in Israël naar verwachting in de komende jaren verder zal groeien. Als gevolg hiervan zal de waarde van de Israëlische online marketingmarkt naar verwachting verder toenemen.

De Israëlische overheid heeft ook verschillende initiatieven gesteund om de online marketing-industrie te versterken. Er lopen campagnes om jonge ondernemers te informeren over de mogelijkheden die door online marketing worden geboden. Ook worden er regelmatig conferenties en seminars georganiseerd voor bedrijven die er meer over willen leren.

De komende jaren wordt er verwacht dat de online marketing-industrie in Israël verder bloeit. Het land heeft alle ingrediënten om een van vooraanstaande locaties in de wereld op dit gebied te worden.

'post', 'posts_per_page' => 3, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ); $the_query = new WP_Query($args); if ($the_query->have_posts()) { echo '
'; while ($the_query->have_posts()) { $the_query->the_post(); echo '
'; if (has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('full', array('class' => 'featured-image')); } echo '

' . get_the_title() . '

'; echo '
'; } echo '
'; wp_reset_postdata(); } ?>
This website uses cookies to improve your web experience.