Skip links

LEZEN

LUISTEREN

VAN ALLES

de 7 belangrijkste online marketing trends van 2018

Facebook
Twitter
LinkedIn

De 7 Belangrijkste Online Marketing Trends van 2018

Online marketing trends en technologieën evolueren elk jaar, wat het erg belangrijk maakt om op de hoogte te blijven van wat er gaande is. In dit artikel bespreken we de 7 belangrijkste online marketing trends van 2018.

1. Social Media Marketing

Social Media is nog steeds een van de krachtigste vormen van online marketing. Bedrijven maken al jaren gebruik van social media om hun merken te versterken, maar we zien een toename van bedrijven die sociale advertenties gebruiken om hun doelgroep te bereiken.

2. Mobile Marketing

Mobiele telefoons zijn het meest gebruikte apparaat voor het surfen op het internet. Zorg ervoor dat je website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en dat je je marketingstrategie aanpast aan mobiele gebruikers.

3. Video Marketing

Video marketing is een van de meest populaire manieren om je klanten te bereiken en je merk te versterken. Video’s worden steeds meer gebruikt, maar de kracht ervan neemt ook toe.

4. Content Marketing

Content marketing is een van de meest effectieve en veelzijdige online marketingtechnieken. Content marketing gaat over het creëren, verspreiden en beheren van relevante en informatieve inhoud die de doelgroep aanspreekt.

5. SEO

SEO (zoekmachineoptimalisatie) is het proces waarbij bedrijven hun websites uitrusten met technische en content-optimalisatie zodat hun websites hoger in de zoekresultaten van zoekmachines opduiken.

6. E-mail Marketing

E-mail marketing is een andere effectieve en veelzijdige manier van online marketing. E-mail marketing stelt bedrijven in staat om gerichte en unieke e-mailkampagnes te creëren om hun klanten te benaderen.

7. Affiliate Marketing

Affiliate marketing heeft sinds lang een belangrijke rol in online marketing gespeeld en blijft dat ook in 2018 doen. Het is een geweldige manier om meer verkeer en omzet te genereren.

Conclusie

Om de meeste voordelen van online marketing te behalen, is het belangrijk dat bedrijven op de hoogte blijven van de laatste trends. Bovenstaande technieken zijn de 7 belangrijkste trends voor 2018 waar bedrijven hun focus op moeten geven.

'post', 'posts_per_page' => 3, 'orderby' => 'date', 'order' => 'DESC' ); $the_query = new WP_Query($args); if ($the_query->have_posts()) { echo '
'; while ($the_query->have_posts()) { $the_query->the_post(); echo '
'; if (has_post_thumbnail()) { the_post_thumbnail('full', array('class' => 'featured-image')); } echo '

' . get_the_title() . '

'; echo '
'; } echo '
'; wp_reset_postdata(); } ?>
This website uses cookies to improve your web experience.