DAG 3: EEN KRANKZINNIGE KEI-WEEK KROEGENTOCHT

Bij hanzemag duiken we graag helemaal in ons onderwerp, en dus interviewt presentatrice ayleen niet alleen nieuwe studenten en kei-leiders, maar probeert ze haar stempelkaart zelf ook vol te krijgen tijdens de kroegentocht van de kei-week.

Van Chupitos tot The Palace, het wordt een lange tocht met veel leuke ontmoetingen, en steeds iets gekkere en zattere mensen… Weet Ayleen het eindpunt te bereiken en die mooie gadget bij The Palace te scoren? Je ziet het in een nieuwe reportage vanaf de KEI-week 2023!

Check ook onze repo van dag 2, en check maandag de laatste aflevering over het eindfeest op ons YouTube kanaal (en abonneer je om nooit meer een studentenvideo van ons te missen).

Meer van dit.

Razende reporter Ayleen duikt deze week, samen met cameravrouw Anna, onder in de KEI-week. Ze gaat langs bij verenigingen, infiltreert in KEI-groepjes en doet verslag van de algehele gekkigheid die KEI-week 2023 uiteraard is.
Het was vijf dagen hard gaan, met als traditionele afsluiter het Eindfeest. KEI-week 2023 zit erop, maar niet voordat Ayleen heeft gecheckt hoe iedereen eraan toe is aan het einde van de rit!

Meer kijken.

Meer luisteren

Meer lezen