DAG 2: BIERTJES OP HET DAKTERRAS VAN ALBERTUS EN ROEIEN BIJ GYAS

Razende reporter Ayleen duikt deze week, samen met cameravrouw Anna, onder in de KEI-week. Ze gaat langs bij verenigingen, infiltreert in KEI-groepjes en doet verslag van de algehele gekkigheid die KEI-week 2023 uiteraard is.

Ze begint de week met de Eat & Greet, de kans voor eerstejaars om verschillende verenigingen van binnenuit te leren kennen. Ze roeit een stukje met de leden van Gyas en gaat daarna biertjes tikken bij Albertus Magnus.

Weten de leden haar goed uit te leggen waarom studenten lid zouden moeten worden van hun club? En wat vinden de eerstejaars er zelf van? Check het in onze video! En kijk morgen weer naar een nieuw verslag van KEI 2023!

Meer van dit.

Bij hanzemag duiken we graag helemaal in ons onderwerp, en dus interviewt presentatrice ayleen niet alleen nieuwe studenten en kei-leiders, maar probeert ze haar stempelkaart zelf ook vol te krijgen tijdens de kroegentocht van de kei-week.
Het was vijf dagen hard gaan, met als traditionele afsluiter het Eindfeest. KEI-week 2023 zit erop, maar niet voordat Ayleen heeft gecheckt hoe iedereen eraan toe is aan het einde van de rit!

Meer kijken.

Meer luisteren

Meer lezen