Hey CIG! We hebben een idee.

Via structurele, actuele en relavante content zoals foto’s en video’s, gaan we de online zichtbaarheid van CIG vergroten. Waarom? Om interactie met klanten te bevorderen, actueel te blijven én natuurlijk om jullie kunsten te promoten.

Altijd relevante content op Instagram en LinkedIn

Ons voorstel is om wekelijks content te plaatsen op de LinkedIn- en Instagram-pagina’s van CIG, zowel voor Centraalstaal als voor CIG Architects. Zo willen we regelmatig  foto’s maken zodat er altijd relevante beelden zijn en er een grote beeldbank ontstaat. Ook kunnen we korte video’s van bepaalde projecten, processen of personen maken. Bekijk hier een zo’n reel. Daarnaast vinden we het ook gewoon heel leuk om mooie dingen te maken, dus kunnen we af en toe bijvoorbeeld ook toffe animaties maken.

Content kalender

We kunnen maandelijks een meeting inplannen waarbij we bespreken welke projecten geschikt zijn voor verdere promotie. Zo kunnen we samen met Tatiana een content kalender maken waardoor je duidelijk kunt zien wat er gemaakt en geplaatst wordt.

Klanten voorzien van beeldmateriaal

Ook kunnen we beelden schieten voor klanten. Zo kun je op een mooie en professionele manier prototypes presenteren, maar kunnen klanten de beelden ook gebruiken voor de promotie van hun projecten. Daarnaast kunnen we ook helpen met het maken van andere grafische uitingen, zoals drukwerk.

Wat het kost

De verwachting is dat we ongeveer 10 uur per maand bezig te zijn. Met een uurloon van 110 euro, komen we dan uit op een bedrag van €1100,- per maand.

Bekijk voorbeelden van content die we kunnen maken

Bekijk onze ideeën

Foto's

Altijd relevante beelden

We kunnen maandelijks langskomen om foto’s te maken, zodat er elke week relevante foto’s online komen en jullie een grote fotobank kunnen maken.

Reels

Vergroot je zichtbaarheid met Reels

Instagram Reels stelt je in staat om je zichtbaarheid te vergroten, interactie met je klanten te bevorderen, producten op een aantrekkelijke manier te promoten, en snel in te spelen op actuele projecten. Kortom, het gebruik van Reels biedt een effectieve manier om op een creatieve wijze met je doelgroep te communiceren.

Video's

Prachtige video's om indruk te maken

Naast korte video’s, kunnen we ook werken aan een langere film, zoals bijvoorbeeld een documentaire waarbij uitgelegd wordt hoe CIG is ontstaan en waar het naar toe gaat.

Drukwerk

boekcig

Alles onder één dak

Naast video’s en foto’s kunnen we ook we ook grafisch werk maken, zoals folders of magazines.

Website

cigwebsite

Blijf up to date

We hebben de websites van centraalstaal en CIG-Architects gemaakt, deze kunnen we blijven updaten en verbeteren.

Animaties

Toffe of verhelderende animaties

We kunnen toffe animaties maken. Gewoon omdat het mooi is en om aandacht te trekken, maar we kunnen ook  uitleg video’s maken waarin het proces van aanvraag tot opgeleverd product wordt weergegeven.

Impressies

Sfeerimpressies van een prototype

Korte video’s van prototypes kunnen klanten een mooi beeld geven van het eindproduct.

Snel even afspreken?

Je ziet het: we hebben er zin in, we kunnen van alles en hebben veel ideeën. Maar waarschijnlijk kunnen we het nog veel concreter maken als we er samen voor gaan zitten.