Skip links

Nuver Hoofdkantoor Groningen

Ons verhaal

Nuver betekent excentriek en behulpzaam. Twee woorden die ons bureau omschrijven, maar Nuver staat bij ons ook voor Groningse nuchterheid. Uitgesproken, maar altijd down-to-earth.

Wij zijn een creatief mediabureau in hart en nieren. Middels high-end videoproducties, marketing campagnes en design vertellen wij verhalen. We brengen ideeën tot leven door elk detail van je project de aandacht te geven dat het verdient.

Onze kijk op marketing

Nuver ontwikkelt op maat gemaakte campagnes, videoproducties en designs met drie dingen in het achterhoofd:

We geloven in de kracht van verbluffende beelden. Campagnes die aandacht trekken en je merk online tot leven brengen. In een tijd waarin men vecht om de aandacht van de consument boek je alleen resultaat met content van de hoogste kwaliteit.

Een betekenisvol eindproduct betekent niet alleen aandacht voor jou als de opdrachtgever, tijdens het proces. Maar vooral ook het vasthouden van de aandacht van jouw klanten, door een meerwaarde aan je merk te geven.

Ons werk staat in het teken van een duidelijk einddoel.  Van meer leads, beter conversie, effectievere marketing automatisering of vergroot social bereik. We ontwikkelen alles met de doelen van jouw organisatie in ons achterhoofd.

Nuver's Founding Fathers

Twan Wolters

Twan Wolters

Marketeer
Thom Easix

Thom Easix

Videograaf
Hugo Tromp

Hugo Tromp

Componist & Sound Design
12+
Jaren ervaring met videocreatie en campagne ontwikkeling
100%
Inzet voor onze klanten. Voor minder doen we het niet
2
Vestigingen in Nederland (Groningen) en Duitsland (Berlijn)
This website uses cookies to improve your web experience.